stage lopen

Van groepslessenstudio naar een complete Women Only Gym. Bij MOOVZ Dance & Fitness heb je als vrouw de vrijheid om te variëren in het uitgebreide Dance, Shape & Stretch aanbod. Bij MOOVZ voel je je op je gemak vanwege de fijne en ongedwongen sfeer. Ons aanbod bestaat uit groepslessen, Small Group training en Personal Training.

Stagiairs niveau 3 & 4 Sport & Bewegen:

Wij bieden de mogelijkheid aan 2 stagiairs om mee te groeien met ons. Daarom zijn per september 2018 2 leer-/werkplekken beschikbaar met evt. uitzicht op een baan.

Als stagiair wordt je (afhankelijk van je interesse en ambitie) ingezet in 1 of meer werkvelden:

  • Fitness Training: Intake nieuwe leden. Trainingsschema’s maken.
  • Groepslessen: Shadow staan. Voorbereiden lessen. Semi-zelfstandig lessen geven.
  • Balie: Inzet social media. Organiseren meetings, events en uitjes. Bijhouden planning. Onderhoudstaken.
  • Personal Training/Lifestyle Coaching: Assisteren Personal Trainer. Bijhouden planning individuele trajecten.

Voor alle werkvelden geldt dat je klantencontact goed kunt onderhouden en om kan gaan met diverse Apps/programma’s. Je bent klantgericht, geordend, flexibel, discreet en staat open voor feedback. Je hebt een sportieve leefstijl en een enthousiaste uitstraling. Uiteraard weet je wel wat van gezond bewegen en sta je open voor kennis- en inzicht verrijking. Een vrouwelijke stagiair is gewenst i.v.m. ons bedrijfsconcept. Uiteraard mag je gratis sporten en ben je ambitieus genoeg, dan krijg je extra coaching afhankelijk van je ambities.

 

Interesse gewekt? Stuur z.s.m. je motivatie naar lodia[@]moovzdeventer.nl.

error: Deze selectie is helaas niet mogelijk.