Over MOOVZ Gym for Women

Wat is MOOVZ Gym for Women

De sfeer

MOOVZ Dance & Fitness is dé Women Only Gym voor Deventer en omstreken. Met het karakter van een Personal Training Studio, de flow van een dansschool en de sportfaciliteiten van een kleine sportclub. Vrouwen voelen zich op hun gemak bij MOOVZ. Het is er niet massaal. Door de kleinschaligheid heerst er een gemoedelijke sfeer. Het is er gezellig, maar er wordt wel hard getraind en stevig doorgedanst!

Moovz Test-2399
Kleinschalig en functioneel

We hebben een groepsleszaal met houten dansvloer op de begane grond; op de bovenverdieping staan toestellen voor circuittraining, vrije en Personal training. In een derde ruimte kan je met Kettlebells, Battle Rope, bokszak en TRX op functionele wijze aan het werk.

Lesaanbod

Hoofdmoot is het gevarieerde groepsles aanbod: Dance fitness lessen zoals Zumba, indoor bootcamp workouts zoals Strong en stretch lessen zoals Pilates; je vindt lessen die op elkaar zijn afgestemd met elk een eigen beweegprincipe. Shape lessen worden in circuit uitgevoerd: in 30 minuten een total body workout!

naamloos-197
Lekker fit en gewoon jezelf

Of je nu wel of geen specifiek doel hebt, je kunt er altijd terecht. Dat je lekker jezelf kunt zijn en daardoor ook niet op je tenen hoeft te lopen, vinden de meeste vrouwen belangrijk. Het is leuk om te zien dat er geen leeftijd aan de lessen is verbonden. Of je nu 16, 35 of 60 jaar bent: als je er plezier in hebt, blijf het vooral lekker doen!

Wie is het gezicht achter MOOVZ Dance & Fitness Women Only

Oprichter

MOOVZ is opgericht door Lodia Muljokarno. Zij is het gezicht tijdens de groepslessen en begeleidingen. Door haar jarenlange ervaring heeft ze de benodigde expertise & know-how voor de choreografie en meeste routines binnen het lesaanbod bij MOOVZ. De design van de website, flyers en alle overige communicatieve uitingen heeft ze in haar eigen beheer.

zumba bij moovz
Achtergrond

Lesgeven heeft ze jarenlang ‘erbij’ gedaan naast haar loopbaan in sales & marketing. Toen begon ze in 2010 van haar passie langzamerhand haar ‘echte’ werk te maken. Lodia heeft de benodigde opleidingen gedaan en ruim 18 jaar ervaring in de branche als groepslesinstructeur, coach van instructeurs, Master Trainer op sportconventies en manager van een fitnesscentrum. Ze vindt het belangrijk bij te blijven en vindt dat ze nooit is uitgeleerd. Daarom volgt ze de ontwikkelingen binnen de branche op de voet middels (best evidence) scholing en het bijwonen van evenementen en seminars.

Historie

In 2010 begon ze met een les Zumba in een gymzaal. In 2012 uitgebreid tot vijf gymzalen en acht lessen in de regio. Daarnaast werkte ze als freelance trainer en coach bij diverse sport- en dansscholen. Medio 2013 besloot ze te gaan voor een eigen locatie op de Snipperling. In deze studio waar ze eerst een enkele zaal in gebruik had, worden momenteel drie ruimten volop benut voor groepslessen, Small Group Training en Personal Training.

img_5621
Women Only

Per 1 oktober is MOOVZ Dance & Fitness overgegaan van groepslessenstudio (waar al voornamelijk vrouwen sportten) naar een Women Only Gym waar je als vrouw de vrijheid hebt om te variëren in lessen en trainingen door het uitgebreide Dance, Shape & Stretch aanbod. En dat betekent dat je je nooit verveelt. Een persoonlijke benadering vindt Lodia belangrijk, evenals dat elke deelnemer zich moet kunnen aarden. Of je nu wel of geen specifiek doel hebt, je kunt er altijd terecht. MOOVZ Dance & Fitness is de Women Only Gym in Deventer en omgeving!

ikoon-roze-met-zwart

MOOVZ Dance & Fitness Women Only
Runshopping Centre De Snipperling
Hannoverstraat 11 Deventer
06 5390 5478

error: Deze selectie is helaas niet mogelijk.